<h2>Παλετοφόρα</h2><p>Εμπόριο και επισκευή παλετοφόρων χειρός και ηλεκτρικών παλετοφόρων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sotiropoulospaletofora.4ty.gr/more.php?l=el&id=2117' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ανυψωτικά μηχανήματα</h2><p>Εμπόριο ηλεκτρικών, χειροκινήτων και ημί-ηλεκτρικών ανυψωτικών μηχανημάτων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sotiropoulospaletofora.4ty.gr/more.php?l=el&id=2123' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καρότσια Χειρός</h2><p>Καρότσια χειρός από αλουμίνιο…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sotiropoulospaletofora.4ty.gr/more.php?l=el&id=2132' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Επισκευές

 

Η εταιρεία μας εκτός από εισαγωγή και πώληση, ασχολείται και με την επισκευή παλετοφόρων, stacker, reach stacker, κλάρκ, ηλεκτρικών παλετοφόρων και χειραμαξών.

Για μας είναι σημαντικό όχι μόνο να σας πουλήσουμε αξιόπιστο προϊόν αλλά και να σας υποστηρίξουμε μετά την πώληση, γι' αυτό διαθέτουμε αξιόπιστα και γνήσια ανταλλακτικά για κάθε είδος χειροκίνητου παλετοφόρου-ηλεκτρικού παλετοφόρου - ανυψωτικού (stacker) καθώς και αναλαμβάνουμε τη τοποθέτηση των εκάστοτε ανταλλακτικών στο μηχάνημα σας.

Η επισκευή γίνεται οσο το δυνατόν γρηγορότερα και ο μέσος χρόνος παραμονής του παλετοφόρου στην εταιρεία μας είναι 1,5 ώρα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΓΝΗΣΙΑ για το εκάστοτε μηχανήμα και υψηλών προδιαγραφών.

Εγγυόμαστε για την κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε για την αντοχή και την ποιότητα της.
Διαθέτουμε επαρκή παρακαταθήκη ανταλακτικών και αναλώσιμων.

Η επισκευή τον υδραυλικών παλετοφόρων είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση και εμπειρία. Κατά τη διάρκεια αυτής, το υδραυλικό ανυψωτικό σύστημα επιστρέφει στην εργοστασιακή του κατάσταση, αποσυναρμολογείται και επανασυναρμολογείται, προκειμένου να αντικασταθούν όλα τα αναλώσιμα υλικά του (σιλικονούχα και μεταλλικά) τα οποία και ελέγχεται κατά αν και πόσο έχουν φθαρεί με την πάροδο των χρόνων και την καθημερινή χρήση.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το υδραυλικό λάδι το οποίο θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να εξαφαλισθεί η καλή λειτουργίια του καθως και η αντοχή των αναλωσίμων υλικών του.
Τέλος, η σωστή ρύθμιση του μετά την επισκευή, εξασφαλιζεί περαιτέρω αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

 

Νικόλαος Σωτηρόπουλος
Παλετοφόρα - Ανυψωτικά - Καρότσια μεταφοράς - Βιομηχανικά εργαλεία - Ανταλλακτικά

 

Καταστήματα


1ο Κατάστημα
Μαρκόνι 10 Βοτανικός ΤΚ: 10447, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2103460714

2ο Κατάστημα 
Ανοίξεως 3 Βοτανικός, ΑΘΗΝΑ

3ο Κατάστημα
Φλωρίνης & Κονδύλη έναντι λαχαναγοράς Ρέντη, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2104820480

4ο Κατάστημα - Νέο
Αγ. Άννης 44 Αιγάλεω, ΑΘΗΝΑ

 

2103460714, 6977843456,ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΩΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΟΔΕΣ, ΦΘΗΝΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ